Workshop 'Hoe kom je van A naar B'

Geregeld kom je als Young professional jezelf tegen. Er gebeurt iets op je werk waar je geen raad mee weet. Je durft niet jezelf te zijn. Je hebt het gevoel dat je meer kunt dan dat je nu doet. Of je vraagt je geregeld af waarom je doet wat je doet en ‘is dit alles?’. Je wilt in beweging komen, iets doen, inzicht krijgen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Alles gaat (te) snel. Er wordt veel van je gevraagd; je wilt professioneel iets bereiken, je hebt sociale verplichtingen waar je aan moet en wilt voldoen, en het geluidje van je telefoon blijft ook maar piepen…

Young professional

Deze workshop geeft je even de ruimte om stil te staan bij wie je bent, waar je heen wilt en hoe je keuzes daarin kunt maken.


THE PHILOSOPHY

De workshop ‘Hoe kom je van A naar B?’ zoemt in hedendaagse uitdagingen. De wereld draait in een hoog tempo. Een uur is tegenwoordig opgedeeld in 100 snapshots, 200 likes en veel ontelbare opties. Je bent ambitieus, je wilt heel graag, heel veel en snel. Het is lastig kiezen in de veelheid aan opties. Je wilt graag naar het volgende punt in je leven maar je weet niet zo goed hoe je dat moet doen. Je ervaart niet dat je tijd hebt om even stil te staan en waar te nemen wat er speelt bij jezelf... ...

... ... je reageert, maar kiest niet.

We zijn er van overtuigd dat om bij B te komen je eerst moet weten dat je bij A staat en wat dat betekent. Als je weet dat je bij A staat dan kun je bewust stappen zetten om bij B te komen. Je kan ook tot de conclusie komen dat B niet is waar je wilt zijn maar dat een ander letter in het alfabet dat is, of misschien wel een cijfer.

van A naar B

Weten wat je vertrekpunt is (wie je bent) en hoe je keuzes maakt, geeft je handvatten om vanuit jezelf te kiezen in de zeeën van opties die elke dag langs je heen zoeven.


Praktisch

* 2 dagdelen: van 10:00 uur t/m 14:00 uur (Data in overleg)

* Prijs: op aanvraag

* Locatie: Varnasingel 610, Rotterdam (of op locatie)

* Trainers: Artemisia Araujo & Alma Koric


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via e-mail adres info@almakoric.nl of via het contactformulier. Vermeld in het onderwerp: Workshop 'Hoe kom je van A naar B'.

Als je vragen hebt, kun je altijd mailen of bellen 06 52 62 71 60.