Workshop 'Hoe zorg ik voor mezelf?

Ben je je bewust OF je voor jezelf zorgt?

Ben je nieuwsgierig naar HOE jij (niet) voor jezelf zorgt?

Hoe zorg ik voor mezelf

Waarom deze workshop?

Heel veel mensen zijn zich niet bewust van dat ze voor zichzelf niet zorgen. Waarom is de zelfzorg belangrijk? Het is niet alleen voor onszelf belangrijk, het is ook voor onze omgeving belangrijk. Wij zijn een deel van onze omgeving en daarom vinden we onze omgeving belangrijk.

Bijvoorbeeld voor onze kinderen. De vraag is: wat ontneem ik mijn kinderen door niet voor mezelf te zorgen? Wat geef ik door aan mijn kinderen? Of onze partner: ik verwacht van mijn partner dat hij/zij voor mij zorgt (bewust of onbewust). De vraag is: wat ontneem ik mezelf hiermee en ben ik dan een gelijkwaardige partner voor hem/haar?

Hoe beter we voor onszelf zorgen, hoe beter we een appél op onze omgeving doen om hetzelfde te doen. In onze maatschappij ervaren we de zelfzorg al snel als egoïsme. De vraag is: hoe kan ik voor mezelf zorgen zonder egoïstisch te zijn? Heb ik ooit geleerd om voor mezelf te zorgen, om gezond egoïstisch te zijn?


Wat kun je verwachten?

In deze workshop kom je proeven hoe je jezelf nieuwsgierig kunt maken. Denk aan jezelf toen je verliefd was, hoe nieuwsgierig je was naar die ander. En hoe die ander nieuwsgierig was naar jou. Hoe zou het voelen om op deze manier (nieuwsgierig) naar jezelf te kijken? Wat zou je ontdekken? We helpen je om even stil te staan op dit punt van je leven. Als je stil staat, dan beweeg je van binnen. Wie kom je daar binnen tegen en wat heeft diegene NU nodig?


Praktisch

* Duur workshop: 2, 5 uur

* Data: vrijdag, 22 januari 2016

* Tijd: 19:00 uur tot 21:30 uur

* Locatie: Varnasingel 610, Gestaltpraktijk voor therapie

* Trainers: Alma Koric & Sajma Ledina

* Kosten: € 30 p.p.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via e-mail adres info@almakoric.nl of via het contactformulier. Vermeld in het onderwerp: Workshop 'Hoe zorg ik voor mezelf'.

Als je vragen hebt, kun je altijd mailen of bellen 06 39 40 42 04.


Na afloop gelegenheid voor drankje en hapje