Tarieven particulier

~ Een intakegesprek van 60 minuten kost € 70,-.
~ Een individuele sessie van 60 minuten kost € 70,-.
~ Een coaching gesprek van 60 minuten kost € 70,-.
~ Een relatietherapie sessie van 90 minuten kost € 120,-.

Weet u nog niet zeker of gestalttherapie u aanspreekt en wilt u eerst komen kijken en kennis met mij maken dan plannen we een kennismakingsgesprek van +- 20 minuten in. Aan dit kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden en is volledig vrijblijvend. Tijdens deze kennismakingsgesprek bespreken wij ook wat uw hulpvraag is en of u het gevoel heeft bij mij op uw 'plek' te zijn.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden Gestalttherapie vanuit de aanvullende zorgverzekering. De vergoeding valt onder de noemer alternatieve- complementaire geneeswijzen en gaat niet af van uw eigen risico. De wijze van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend, ik raad u aan om uw eigen polis te raadplegen of dit na te gaan bij uw verzekeraar. Meer informatie over vergoedingen vindt u op de site van mijn beroepsverenigigng NVAGT onder vergoedingen.

Afzegging

Indien u verhinderd bent voor de afspraak, kunt u de afspraak binnen 24 uur telefonisch afzeggen, anders wordt deze sessie in rekening gebracht.

Betaling

U kunt in de praktijk per pin of contant betalen. Binnen een paar dagen ontvangt u de factuur en deze kunt u bij uw zorgverzekeraar indienen.

Uw Privacy

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie (EU). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels. U kunt hier meer hierover lezen.

Werktijden

Overdag 9.00 - 15.00 uur (woensdag tot 12.30 uur)
Maandagavond 19.00 - 22.00 uur

Registratie

Kvk: 62175734
AGB-code Zorgverlener: 90100085
AGB-code Praktijk: 90(0)59699
Registertherapeut RBCZ-code: 801059R

Beroepsverenigingen en koepelorganisaties

NVAGT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie)
NBGT (Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalt Therapeuten)
De koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

Bedrijven/instellingen

Voor bedrijven en instellingen gelden andere tarieven. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.